AKTUELNO

Ovde je suknja završila posao - poručila je Zorica.

Prva se u drugoj grupi predstavila Indira Beriša (16) pesmom ''Veruj u nas''.

Foto: TV Pink Printscreen

Druga se u drugoj grupi predstavila Andrijana Radonjić (21) pesmom Svetlane Cece Ražnatović ''Šta je to u tvojim venama''.

Foto: TV Pink Printscreen

Indira je za drugu pesmu odabrala pesmu ''Poželela'' Indire Radić, dok se Andrijana odlučila za pesmu Svetlane Seke Aleksić ''Evo''. Žiri je bio oduševljen Andrijaninim izgledom, a čak ni Kemiš nije krio oduševljenje.

Kako izgleda majko. Brutalno, auuuu - bila je Maja Nikolić pod utiskom.

Foto: TV Pink Printscreen

Andrijana super izgleda, peva fenomenalno, Sekina nova pesma je fenomenalna - rekao je Kemiš i ponudio takmičarki svoju pomoć.

Foto: Printscreen

Uz malo pomoći, Andrijana može da bude Pinkova zvezda - ponudio je Kemiš pomoć Andrijani, a Zoricu je interesovalo koju vrstu pomoći on nudi atraktivnoj takmičarki.

Foto: Printscreen

Treba joj dobra pesma. Da bi bila zvezda mora da ima dobru pesmu, a ne da peva Sekinu. Evo ja se preporučujem, prvi sam u redu - rekao je Kemiš.

Zorica se složila sa svojim suprugom i priznala da je takmičarka ''riba do bola''.

Andrijana, tebi je lako jer ti već imaš obećani spot i pesmu, tako da si ti već sebi obezbedila, stvarno si kako ono ja kažem ''riba do bola''. Ti imaš glasa onoliko koliko treba, lepote više nego što treba i samo još taj detalj i Bog da budu na tvojoj strani i da ti se ispune data obećanja da ti se snime spot i pesma i ti si na konju - rekla je Zorica i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde je suknja završila posao. Kad je Andrijana izašla, svima je vilica pala dole.

Oduševljenje Andrijanom nije krila ni Dara Bubamara koja joj je još kada ju je prvi put ugledala na velikoj sceni Pinkovih zvezda ponudila svoju pomoć i rekla da će joj snimiti pesmu.

Foto: TV Pink Printscreen

Andrijana, ja sam tebi rekla da ćeš biti zvezda i obećala sam ti pesmu. Potpisujem da će ona biti velika zvezda, ja ću se potruditi da joj nađem dobru pesmu. Ona izgleda savršeno, peva savršeno. Andrijana, što se mene tiče, ti si već zvezda - rekla je Dara.

Autor: M. K.

#Andrijana Radonjić

#Indira Beriša

#Miroljub Aranđelović Kemiš

#Zorica Brunclik

#Zvezde

'