AKTUELNO

Ne propustite još jednu spektakularnu epizodu vašeg omiljenog šou programa.

Budući da se bliži kraj više nego uspešne treće sezone popularnog muzičkog takmičenja ''Pinkove zvezde'', kandidati su ovu borbu shvatili veoma ozbiljno, a igru su podigli na viši nivo.

Nakon što je publika bila svedok brojnih svađa među žirijem, naši neverovatni talenti su uspeli da ih ujedine i nateraju da prevaziđu sve nesuglasice.

Foto: Printscreen

Takmičarke su do sada pevale najveće domaće hitove, a sada su pokazale da znaju još nešto, pa se večeras na velikoj sceni Pinkovih zvezda može čuti i nešto drugačije od onog na šta smo do sada navikli.

Naime, Dragana Krstić, koju zbog seksepila porede sa Severinom Kojić, predstavila se pesmom "Gimme Gimme Gimme", čuvene grupe "Abba", dok je Sara Reljić otpevala pesmu Vitni Hjuston, "I Have Nothing" i uspela da impresionira sve.

Foto: Printscreen Youtube

U završnici ima mesta samo za najbolje, a da je Indira Beriša među njima, dokaz je i njen nastup ove subote. Ona je otpevala pesmu "Veruj u nas", Adila Maksutovića, a njenim pevanjem bila je oduševljena i Zorica Brunclik.

Foto: Printscreen Youtube

Sjajni kandidati uspeli su da zagreju amtmosferu u studiju i da podignu žiri na noge, a najveseliji bili su Dara Bubamara i Šaban Šaulić.

Foto: Printscreen Youtube

Žiri i ovog puta glasa samo za najbolje, a ko će to biti, saznaćete ukoliko ostanete uz najgledanije muzičko takmičenje na ovim prostorima, "Pinkove zvezde" koje je na programu TV Pink večeras od 22:00h!

Autor: Pink.rs

#Pinkove zvezde

#Televizija Pink

#Žiri

'