AKTUELNO

Nju večeras gledate na "Pinku" u novoj emisiji "Pinkove zvezde".

Pevačica Dragana Krstić koja se takmiči u najpopularnijem šouu "Pinkove zvezde", za razliku od mnogih svojih kolega na estradi, ona ima i stručno obrazovanje. Ona je završila muzičku akademiju, zna da svira klavir i gitaru i ček je sedam godina radila u muzičkoj školi.

Nas je zanimalo da li je imala moralnu dilemu zbog toga što je u isto vreme radila i u školi i pevala po kafanama, s obzirom na to kakve sve predrasude se vezuju za posao u takvim objektima.

Foto: Promo

Moralni problem nisam imala jer nema ničeg nemoralnog u bavljenju muzikom. Uživala sam uvek kada sam imala priliku da svojim glasom uveselim Ili prenesem i podelim emociju sa ljudima oko sebe. Škola i obrazovanje uvek su bili moj prioritet, ali i kafana je jedna svojevrsna životna škola i dragoceno iskustvo - rekla je Dragana za "Pink.rs".

Pošto je ova takmičarka udata, proverili smo sa njom koliko joj je suprug ljubomoran i da li je proverava kada ona odlazi na nastupe.

Mislim da je jednak broj ljubomornih žena i muškaraca. Nema tu mesta borbi, jednostavno, postoji razumevanje i poverenje Ili ne postoje. Svako je odgovoran za svoj izbor partnera. Tamo gde nema zrelosti, poverenja i razumevanja, nema ni ljubavi, ni veze ni braka.

Koliko je Dragana talentovana i zašto je zaslužila svoje mesto u završnici vašeg omiljenog muzičkog takmičenja, imaćete priliku da se uverite i večeras. Naime, ona će se predstaviti u novoj emisiji "Pinkove zvezde" koja je večeras na programu "Pinka" i po prvi put će izvesti jednu stranu pesmu u ovom šouu. Šta vas još očekuje večeras u "Pinkovim zvezdama", pogledajte u najavi ispod!

Autor: M.V.

#Dragana Krstić

#Pinkove zvezde

'