AKTUELNO

Ja sam baš zadovoljna, samo nastavi ovako sigurno, jako moćno da dobro kontrolišeš svoj glas, rekla je Jelena Tomašević.

Mina Stanišić je za ovu emisiju izabrala Rijanin hit "Russian Roulette". Maestralnim nastupom uz plesače na sceni Mina je oduševila članove stručnog žirija i publiku u studiju i dobila svih pet glasova.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Zbunilo me je što je u refrenu dosta ličila na Lorenu, zaobliš onako kao ona. Odjedanput imaš krupniji glas, nešto malo zrelije, matorije, rekli bismo. I baš sam se prijatno iznenadila kad sam se uverila da si to ti kad sam podigla stolicu - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

- A i malo si promenila fazon, prošli put je bio "Titanik", zar ne? Stvarno je super. Baš je "rifreš" jedan ozbiljan što se tiče i tvog pevanja i nastupa samog. Ja sam zadovoljan i srećan jedan čovek što si ovde - rekao je Sale Cvetković.

Foto: TvPink Printscreen

- Ona svaki put kad izađe na scenu nas motiviše da se šalimo. Stvarno, svaki put kad ti nastupaš mi se nešto glupiramo. Ja sam baš ponosna na moju Kragujevčanku što napreduje iz emisije u emisiju i što sluša šta joj se govori. Ja sam baš zadovoljna, samo nastavi ovako sigurno, jako moćno da dobro kontrolišeš svoj glas - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. Vučić

#Mina Stanišić

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#emisija

'