AKTUELNO

Svi su živnuli tokom njihovog izvođenja.

Odmah posle repa došlo je vreme za rok muziku, a pet momaka iz Bajine Bašte ovog puta došli su pred žiri šoua "Ja imam talenat" puni energije.

Foto: TV Pink Printscreen

Bend "Rok u ponoć", koji je iz nedelje u nedelju oduševljavao žiri ovog puta je odlučio da otpeva pesmu "Kap po kap" od Divljih jagoda.

Foto: TV Pink Printscreen

- Zvučali ste moćno, energično, dopala mi se modulacija. Sve mi se dopalo. Ritam-gitarista je fantastičan. Pevač je možda malo kiksnuo. Ovo je stvarno moćno zvučalo - rekao im je Žika.

- Zbog čega sada niste nastupali sa autorskom pesmom. Vi ste meni super klinci. Baš vam je dobar bio ovaj nastup, dosta energije, baš je bio šou - pohvalila ih je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

- Pokušali ste da nam donesete svoju mladost i energiju, ali pevač je podbacio, nije bio siguran. Oni su svi bili bolji - bila je kratka Danica.

- Pevač je odličan, samo si morao da nađeš svoj tonalitet. Bio si brilijantan u jednom momentu. Moraš da shvatiš da si ti kao frontmen najbitniji i zato moraš sebi da odabereš tačan tonalitet uz svoj vokal. Energija je bila fantastična - rekao im je Rasta.

Autor: V. T.

#Ana Mihajlovski

#Ana Nikolić

#Danica Maksimović

#Ja imam talenat

#Stefan Đurić Rasta

#Žika Todorović

'