AKTUELNO

Oni su fantastičnom koreografijom osvojili žiri.

Plesna grupa "Dream team" izborila je prolazak do finala fenomenalnom igrom, a večeras su odlučili da na početku svog nastupa budu misteriozni.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, njih 14 je na scenu na kojoj je svetlo bilo prigušeno izašlo i nateralo žiri da se zapita ko su oni, jer su se prvih pola minuta jedva videli.

Foto: TV Pink Printscreen

Na licu su imali šminku kao Džoker, najveći neprijatelj Betmena, da bi na kraju preko glave stavili kapuljače sa svojim licima na njima.

Foto: TV Pink Printscreen

- Fantastične maske. Što se mene tiče, sa ove strane bili ste tačni i perfektni. Davno nisam uživao na nekom dens nastupu kao na vašem - rekao im je Žika.

- Koreografija vam je savršena. I stvarno ste bili fenomenalni, toliko je bilo sinhrono, a ovo večeras je bilo najbolje od svega što ste nam pokazali - prokomentarisala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

- Oni su dobri, odlični, fantastični. I stajling i maske i sam početak zavređuju pažnju. Niste svi u isto vreme te kapuljače namestili i to mi se nije dopalo, ali to ne ulazi u onaj deo koji ću ocenjivati - rekla im je Danica.

- Kostimi su genijalni. Ovo je stavrno bilo neverovatno, kao vojska, sviđa mi se izbor muzike i sviđa mi se facijalna ekspresija dok igrate - pohvalio ih je Rasta.

Autor: V. T.

#Ana Mihajlovski

#Ana Nikolić

#Danica Maksimović

#Ja imam talenat

#Stefan Đurić Rasta

#Žika Todorović

'