AKTUELNO

Učesnici druge finalne večeri obećavaju nezaboravan šou.

Posle više od pet meseci borbe za zvanje najtalentovanije osobe u regionu takmičari koji su uspeli da dođu do finala šoua "Ja imam talenat" spremili su spektakularne nastupe za drugo veče kvalifikacija za superfinale, koje će se održati 1. juna.

Foto: Printscreen Youtube

Prvih četvoro superfinalista izabrano je prethodnog četvrtka, a sada će se njih 14 ponovo boriti za simpatije publike i četvoročlanog žirija.

Iluzionista Džordž Dajmond i mađioničar Luka Ivanović, akrobacije Elene Nađ i neverovatni Tunišanin Nuredin Sajeh samo su neki od brojnih razloga da večeras budete uz televiziju pink.

Foto: Printscreen Youtube

Osim njih, očekuju vas i nastupi grupe "Bar Strong", plesne grupe "Dream Team" i "Continuum Root", devojčice koja je oduševila region, Sofije Stanojlović, dok će za sjajnu muziku biti zaduženi "Rok u ponoć", "Fantastic Boys", "B Shake", vokalni sastav "Vokal 5", ali i maestralna Vanja Bogetić, a na scenu se vraća i fantastični rep dvojac iz Crne Gore, Story i Strašilo.

Foto: Printscreen Youtube

Dva takmičara u večerašnjoj emisiji bira četvoročlani žiri, dok dva takmiačra birate vi, zato bidite spremni, jer vaš sms glas može biti presudan.

Foto: Printscreen Youtube

Budite večeras od 21:30 uz televiziju Pink, jer vas u ovoj epizodi emisije "Ja imam talenat" čeka šou koji se ne propušta.

Autor: V. T.

#Ja imam talenat

#emisija

'