AKTUELNO

Na TV Pink upravo je počela nova epizoda dejting šou programa "Izvedi me" koja je u rekordnom roku osvojila srca gledalaca širom regiona.

I večeras milionski auditorijum TV Pink uživaće u najpopularnijem dejting-šou formatu na planeti ''Izvedi me'' u kojem će i ovog puta doći do nepredvidivih situacija koje će šokirati gledaoce.

Foto: TvPink Printscreen

Devojke u najgledanijoj emisiji za upoznavanje ponekad su prestroge prema kandidatima, ali ovog ponedeljka jedan od njih oduševiće svih 30 mladih dama. Ipak, biće i kandidata koji im se neće dopasti, dok će jedan od takmičara na trenutak da se uplaši kada ih vidi sve na okupu.

Foto: TvPink Printscreen

Domaćin Andrija Milošević iskoristio je sve to da se malo našali, a u jednom trenutku solidarisao se sa momcima i istakao da su devojke ponekad jako naporne.

Vi stalno zovete, vi stalno hoćete nešto - povikao je Andrija na devojke.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, bilo je i trenutaka kada je voditelj stao na stranu lepih dama. Jedan od kanidata istakao je da ljubavi nema ukoliko nema i ljubomore, a Miloševiću se ti navodi nisu dopali.

Foto: TvPink Printscreen

Ko ti je to rekao - zanimalo je voditelja, dok je momak istakao da je to sam zaključio.

Foto: TvPink Printscreen

Ne propustite novo izdanje popularnog šou programa "Izvedi me" koje se upravo emituje na TV Pink, a sve ono što ste propustili pročitajte na portalu Pink.rs.

Autor: M. K.

#Andrija Milošević

#Izvedi me

'