AKTUELNO

Zgodne pevačice obukle su kecelje i uputile se na Košutnjak, gde su raspalile roštilj.

S obzirom na to da neće biti u prilici da praznik rada, koji se obeležava sutra, proslave zajedno, poznate pevačice Jadranka Barjaktarović i Katarina Gardijan odlučile su da danas sa premijernom ekipom odu na Košutnjak i raspale roštilj, što je iznenadilo sve Beograđane koji su na istom mestu našli kad i njih dve.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja ću sutra možda da odem do Crne Gore, recimo - u Budvu - otkrila je Jadranka u emisiji "Premijera - Vikend specijal", a onda je njena koleginica rekla da će praznik rada provesti na nastupu.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što su otkrile na koji način će provesti sutrašnji praznik, pevačice su prionule na posao i počele sa pripremom ukusne piletine na roštilju, kojom će pokušati da oduševe reporterku "Premijera - Vikend specijala" Irenu Atanasković Hrnjak, kojoj je Jadranka priznala da ne voli da priprema hranu.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja nisam gurman, ali volim ponekad da spremam. Ne volim da puno vremena provodim u kuhinji, a i nema potrebe za time - rekla je Jadranka i priznala da se u prirodi uvek oseća sjajno.

- Kada je ovako sve zeleno, vazduh je skroz drugačiji - dodala je ona, a da li će ručkom koji pripremaju u prirodi uspeti da opravdaju očekivanja premijerne ekipe, ostaje da vidimo.

Foto: TvPink Printscreen

D. T.

#1. maj

#Jadranka Barjaktarović

#Katarina Gardijan

#Premijera

#pevačica

'