AKTUELNO

Folk diva opravdano odsustvuje iz "Pinkovih zvezda" zbog operacije njenog supruga Tonija Bijelića.

Sinoć se u crvenoj stolici folk zvezde Dragane Mirković u "Pinkovim zvezdama" našao poznati harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš, a popularna pevačica imala je opravdan razlog zbog kojeg je nakratko napustila žiri najpopularnijeg muzičkog takmičenja.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, njen suprug Toni Bijelić imaće ovih dana hiruršku intervenciju na krvnim sudovima u jednoj privatnoj klinici u prestonici Austrije, zbog čega je Dragana rešila da se na nešto manje od mesec dana povuče sa scene i sve vreme bude uz svog voljenog supruga.

Foto: Printscreen Youtube

S obzirom na to da je vest o operaciji poznatog biznismena zabrinula sve njihove prijatelje, Draganine mnogobrojne fanove, kao i celokupnu javnost, pozvali smo u pomoć astrologa Nevenku Blažik, koja nam je otkrila šta to kažu zvezde, kada je Tonijevo zdravstveno stanje u pitanju.

- Zdravstvena situacija njenog supruga, kao i boravak u bolnici, videće se iz njenog natalnog 12. polja, odnosno iz Tonijevog derivantnog 6. polja - u ovom slučačju, ono se nalazi u znaku Raka, sa Mesecom u znaku Device u Tonijevom derivantnom 8. polju. Taj Mesec upravo ima loš aspekt kvadrata sa tranzitnim Marsom, koji se vezuje za hirurške intervencije - objašnjava astrolog i nastavlja:

Foto: Privatna arhiva

- U februaru ove godine, kada je Toni dobio upalu pluća, tranzitni Mars se nalazio u Draganinom 9. polju, odnosno derivantnom Tonijevom 3. polju, koje se upravo vezuje za pluća, a Mars donosi upalne procese. Sve je prošlo kako treba i Toni se relativno brzo oporavio. Sada, ovog puta, sledi mu operacija krvnih sudova.

Operacija bi, prema mišljenju astrologa, trebalo da prođe u najboljem redu.

Foto: Kobra

Ishod operacije bi trebalo da bude dobar, jer će Mars vrlo brzo da ostavi iza sebe sa loš aspekt i Draganin natalni Mars i njen Mesec/Jupiter, naročito ako sama operacije bude posle 10. maja, kada loš aspekt polako prestaje da ima uticaja - objasnila je Blažik.

Fejsbuk stranicu astrologa Nevenke Blažik posetite klikom OVDE.

D. T.

#Dragana Mirković

#Horoskop

#Miroljub Aranđelović Kemiš

#Toni Bijelić

#pevačica

'