AKTUELNO

Publika je bila na nogama kada je pevač istrčao na binu.

Folk pevač Aca Lukas večeras u Kombank areni održao je spektakularni koncert  kom su prisustvovale brojne poznate ličnosti.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Lukasov koncert upotpunio je MC Stojan,  Slaven Đukanović i Mladen Vojičić Tifa, a publika je priželjkivala da čuje i najveću balkansku zvezdu Svetlanu Cecu Ražantović, međutim ona nije mogla da dođe zbog koncerta u Užicu.

Ana Sević, Đanijeva supruga Slađa Trajković, Dajana Paunović, Nataša Šavija, Andrej Mladenović, Marta Savić, Dušica Jakovljević i Soraja došli su na Acin koncert, a najveću pažnju svakako je privukla Lukasova supruga Sonja koja je došla sa ćerkama.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Dobro veče, Beograde. Drago mi je što vas vidim u ovolikom broju. A ne bi ni bilo dobro da nas je manje. Je*iga, ne znam ja lepo da pričam, bolje pevam - kazao je folk pevač kada je izašao na binu.

Prepuna Arena sačekala je Acu ovacijama i gromoglasnim aplauzom, a on je na samom početku zapevao svoj dobro poznat hit ''Voliš li me'', nakon čega su počele da se nižu pesme poput ''Nešto protiv bolova'', ''Lešće'', ''Kafana na Balkanu'', ''Nisam preživeo'' i mnoge druge. Aca je na binu, u jednom trenutku, izveo ćerku i kumicu, koje su sa njim otpevale pesmu "Reci".

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Autor: B. R.

#Aca Lukas

#Kombank Arena

#koncert

'