AKTUELNO

Poznata voditeljka odlučila je da stane na put svima koji joj čine zlo.

Voditeljka Snežana Dakić na svom nalogu na Instagramu uglavnom objavljuje fotografije na kojima je srećna i nasmejana u društvu prijatelja, a sada je rešila da se putem ove društvene mreže obračuna sa onima koji joj čine zlo.

Ona je objavila fotografiju na kojoj nema ni trunku šminke, ali je njeno lice palo u drugi plan zbog šokantnog statusa koji je ispisala.

"Sve mi se dešava u pravo vreme" ili "Ništa ne biva dok mu vreme nije", pa tako i spoznaje i zaključi... Posle 1. maja dosta toga će biti drugačije, makar jasnije - i ko je fer i ko laže, ko je nezahvalan, a ko pokvaren. Eto, to su mi misli, ali šta god mi ukradu, smisliću još bolje, ali ću isterati na videlo i poslušati intuici, kao i policiju - zapretila je Snežana i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

- Ko se prepoznao i trebalo je da se prepozna, jer samo je jedna Sneki, a na ovoj slici ona se smeje. Bez šminke, bez maske... A ko se zadnji smeje, najslađe se smeje - poručila je voditeljka i ostavila sve u čudu.

Ko to ima razloga za strah, ali i do kakvih će velikih promena doći ostaje da saznamo posle prvog maja, kao što je i najavila.

D. T.

#Policija

#Pretnja

#Snežana Dakić

#voditeljka

'