AKTUELNO

Rukometaš je trenutno neizmerno srećan zbog trećeg deteta na putu, a nekoliko godina posle burnog raskida zablistala je i glumica, koja je sa Mandićem raskinula pre 4 godine.

Poznata srpska glumica Marija Petronijević, koja se proslavila u TV seriji "Seljaci" emitovanoj na Televiziji Pink, bila je učesnica četvrte sezone rijalitija "Farma", u kojoj se zadržala nešto više od mesec i po dana.

Foto: TvPink Printscreen

Ona se 47. dana našla u duelu sa Sulejmanom Haljevcem Memom, kojeg je publika zadržala i na kraju proglasila pobednikom, te je morala da spakuje stvari i napusti seosko imanje nadomak Barajava.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog svog učešća u najgledanijem rijalitiju bila je tada aktuelna, međutim, najviše naslovnih strana dobila je zbog višegodišnje ljubavne romanse sa rukometašem Vladom Mandićem, koja je bila više nego turbulentna.

Foto: Beta

Marija i Vlada raskidali su i mirili se više puta, međutim, do definitivnog razlaza je došlo 2013. godine, kada je svako nastavio svojim putem. Pisalo se da je utučena tada utehu nalazila kod svojih najbližih u rodnom selu blizu Prokuplja, a Vlada je brzo završio u zagrljaju devojke Jasmine, sa kojom sada čeka drugo zajedničko dete.

Foto: Printscreen Youtube

Ipak, čini se da je nakon više godina patnje Marija konačno uspela da prošlost ostavi iza sebe i nastavi dalje, budući da danas blista i izgleda nikad bolje.

Foto: Printscreen Instagram

Da je srećna i ispunjena primetili su i svi njeni prijatelji na društvenim mrežama, koji je redovno obasipaju komplimentima na račun njenog sjajnog izgleda.

D. T.

#Farma

#Marija Petronijević

#Raskid

#Vlada Mandić

#glumica

#rijaliti

'