AKTUELNO

Iako je na pragu šeste decenije, glumica izgleda kao devojčica.

Glumica koja se devedesetih godina proslavila u seriji "Čuvari plaže" nestala je posle završetka, a sada je ponovo ušla u crveni kupaći kostim u kojem je i tada i danas mamila uzdahe.

Foto: YouTube screenshot

Naime, iako Dona D'Eriko sada ima 49 godina, ona izgleda skoro potpuno identično kao i kada je kao devojka trčala plažom.

Foto: YouTube screenshot

Ona je za jedan magazin pozirala na plaži u crvenom kupaćem kostimu, u kom su ovog puta grudi baš došle do izražaja, pa se može zaključiti da je u međuvremenu posetila plastičnog hirurga.

Foto: YouTube screenshot

Dona ima veoma burnu prošlost - kao ljubiteljka izlazaka i provoda, 1998. udala se za kontroverznog rokera Nikija Siksa, nedugo nakon što je napustila "Čuvare plaže".

Foto: YouTube screenshot

Sa njim je dobila dvoje dece, Rajana (24) i Frenki (16), iako bi malo ko s obzirom na to da izgleda kao bomba, zaključio da je rađala.

Ona i Niki su se rastali dve godine nakon rođenja ćerke, a posle pokušaja da svojoj ljubavi daju još jednu šansu, razveli su se i zvanično 2007. godine.

Foto: YouTube screenshot

Posle toga Dona se okrenula crkvi i postala katolkinja, pa su mnogi koji su znali za to iznenađeni što je opet obukla čuveni crveni kupaći kostim.

Autor: V. T.

#Dona D'Eriko

#glumica

#Čuvari plaže

'