AKTUELNO

Ona je na svom Fejsbuku objavila dirljiv status kojim se obraća svojim ćerkama.

Glumica Ana Sofrenović svojim ćerkama se obratila emotivnim statusom na društvenim mrežama. Nije baš najjasnije šta je želela da poruči ćerkama Ivi i Leni, a ubrzo nakon što je napisala, ona je svoj status obrisala.

Drage moje ćerke, mama uskoro gubi sve. Bila je suviše nezavisna i svoja. Ili bezobrazna i nemoralna u zavisnosti koga pitate. Dobila je svoje šanse da se lepo ponaša, ali pošto nije pokazala dovoljan nivo kooperativnosti mora biti postavljena tamo gde joj je mesto. Sve što sam htela je nešto bolje za vas i celu pororicu i staru i novu kao i za sve zemlje kojima pripadam. Ali znate koliko sam bangava i jesam uspela da zgazim mnogo prstiju u procesu pokušavajući da učim u hodu i sazrim što pre da bih učinila najbolje što mogu. Sada je sve u rukama savršenih da odluče o nesavršenima - napisala je Ana i dodala:

Foto: Printscreen

Ma ja sam daleko od savršenstva, htela sam da menjam svet, zaljubila se i saplela o sopstvene želje. Mnogo toga htela, mnogo toga započela. I mislila da će svi samo da poskoče od sreće nad mojim spiskom želja i da se postave tamo gde treba, ali naravno život tako ne funkcioniše, a ni ljudi. Mnoge sebi drage sam povredila jer sam se osećala izdanom, ali često ne shvatajući da sam i ja njih ostavljala kad sam im bila potrebna tako da nema ljutiš... Samo gledam kako da ovo rešim najbolje moguće... Hvala vam za podršku, znači mi puno, mada je ne zaslužujem uvek... Guramo dalje.

Na pitanje novinara koji su želeli da saznaju o čemu se radi i na šta je tačno mislila, Ana nije želela da otkrije.

- Molim vas, ne bih volela da širim ovu priču. Zaista ne želim da otkrivam o čemu se radi niti sam sigurna da ću ikada to želeti. Ja sam taj status obrisala vrlo brzo - rekla je Ana Sofrenović.

Foto: Printscreen

Ana Sofrenović je bila u braku sa kolegom Draganom Mićanovićem sa kojim ima dve ćerke Ivu i Lenu. Oni su tačku na svoj brak stavili 2011. godine, a nakon toga Ana se četiri godine borila sa depresijom i o tome je javno govorila.

Pink.rs

#Ana Sofrenović

#Dragan Mićanović

#Fejsbuk

#glumica

'