AKTUELNO

Folk zvezda otvorila je dušu u emisiji "EKSKLUZIVno" i osvrnula se na medijske natpise, a onda otkrila detalje svog odnosa sa unukom Reom.

Iako se povukla sa scene onda kada se porodila njena ćerka Nikolija Jovanović, folk pevačica Vesna Zmijanac nedeljama unazad ispunjavala je strane domaće štampe zbog navodnih sukoba sa brojnim koleginicama. Međutim, kako je otkrila ekipi emisije "EKSKLUZIVno", priče o svađama nisu istinite.

Foto: TvPink Printscreen

- Nema ni u starim intervjuima nikakvih sukoba. To je besmisleno komentarisati - rekla je Zmijančeva, koja je svoju unuku Reu, čim je prestala da sisa, odvela na Bukulju, gde su zajedno provele tri nedelje. Ipak, mama Nikolija i tata Relja često su ih posećivali.

- Pa, morali su da dolaze - rekla je nasmejana pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Ona mnogo pažnje posvećuje svojoj mezimici o kojoj, kako sama priznaje, brine mnogo više nego što je brinula o Nikoliji dok je bila mala.

Od malih nogu je vreme provodila po šumama, gorama, livadama. O Rei brinem još više nego o Nikoliji, još zrelije i sa još više znanja. Nema tu metoda - zdrav vazduh, zdrava hrana i mir, to su jedine metode. Sve druge ne postoje - objasnila je Zmijančeva, a onda svojim nastupom obradovala posetioce jedne beogradske kafane.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još...

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Prijovićeva i Filip se TAJNO VENČAVAJU, evo i kad! (VIDEO)

D. T.

#EKSKLUZIVno

#Nikolija Jovanović

#Relja Popović

#Svađa

#Vesna Zmijanac

#pevačica

'