AKTUELNO

Sin folk pevačice objavio je na Instagramu fotografiju koja je rastužila sve njegove prijatelje na društvenoj mreži.

Mirko Šijan, sin folk pevačice Goce Božinovske, ne krije koliko mu nedostaje otac Zoran, koji je ubijen pre osamnaest godina. Mirko je tada imao samo sedam godina, a budući da je odrastao bez oca, on daje sve od sebe da uspomene na njega nikada ne izblede.

Foto: Instagram

On je objavio Zoranovu staru fotografiju uz koju je napisao da je njegov otac bio mnogo dobar čovek, a onda je sa prijateljima na Instagramu podelio jednu od najvrednijih stvari u njegovom porodičnom domu u Surčinu - sliku tragično ubijenog kik-boksera.

Na fotografiji koja je rastužila mnoge vidi se oslikan lik Mirkovog pokojnog oca, njegova uramljena fotografija preko koje je postavljena crna traka, kao i crvena ruža tik do nje. Međutim, detalj zbog kojeg su se svi naježili jeste lik uplakane žene koji verovatno simbolizuje neutešnu Gocu.

Foto: Instagram

Goca je, inače, kobne noći 1999. godine pevala u Austriji, a svojevremeno je sadržaj poslednjeg razgovora sa suprugom podelila sa javnošću.

Foto: Dragan Gajić

Tu noć sam pevala u Beču i poslednje što sam razgovarala sa njim bilo je to da mi je rekao da je ćerku Zoranu ostavio kod kuće sa bakom, a da je petogodišnji sin Mirko s njim. Čula sam ih obojicu. Zoran je rekao da se Mirko sav umazao i vikao je da brzo opere ruke. U pozadini sam čula glas sina kako kaže: "Dobro, tajo, dobro" - prisetila se neutešna pevačica.

D. T.

#Goca Božinovska

#Mirko Šijan

#Smrt

#Zoran Šijan

#pevačica

'