AKTUELNO

Melanijine objave na Tviteru govore mnogo toga o njoj.

Prva dama Amerike Melanija Tramp ne prestaje da privlači pažnju javnosti otkad je njen suprug Donald Tramp postao predsednik SAD.

Ipak, spisateljica Kejt Imbah je otišla toliko daleko da je analizirala sve fotografije koje je Melanija objavila na Tviteru, pa na osnovu njih došla do zaključka kao izgleda njen život.

Melanija je u roku od tri godine, koliko ima profil na Tviteru, objavila 470 fotografija koje je napravila sama.

Samo na jednoj od njih su ona i Donald, a i na njoj se Melanija jedva vidi.

Što se tiče njihovog sina Barona, on je uvek fotografisan s leđa, na osnovu čega je Kejt zaključila da Melanija živi u pozadini, dok su muškarci napred.

Na čak 74 fotografije zabeležen je pogled s prozora njihovog stana u Njujorku, pa je spisateljica zaključila da je prva dama često sama kod kuće.

Kako su desetine fotografija napravljene u automobilu i avionu, dolazi se do zaključka da Melanija nikad ne napušta sigurnost vozila, da retko boravi napolju, u šetnji, i da svet posmatra odvojena od svega.

Kada pravi selfi, ona kao da izbegava da pokaže svoje lice, pa se često fotografiše s naočarima ili fotošopira fotografiju toliko da na njoj ne liči na sebe.

Poslednja lična fotografija objavljena je na Tviteru pet dana pre kandidatura Donalda Trampa i na njoj je prikazan šestogodišnji baron kako na plaži maše preščanom dvorcu.

Na kraju spisateljic akoja je analizirala fotografije zaključuje da Melanija nije dorasla ulozi prve dame i da se od nje ne može mnogo očekivati.

Autor: V. T.

#Donald Tramp

#Melanija Tramp

'