AKTUELNO

Glumac se toliko oduševio da je odmah morao da nagradi takmičara.

I ovog četvrtka najdarovitiji ljudi u regionu predstaviće svoje talente u emisiji "Ja imam talenat", a članovi žirija koji je već iskusan u ocenjivanju kandidata još jednom će se iznenaditi onim što će oni predstaviti na velikoj sceni Pinkovog studija u Šimanovcima.

Među neverovatnim talentima biće teško probrati one koji zaslužuju da se plasiraju u polufinale najpopularnijeg šoua za ljude s raznovrsnim talentima.

Foto: TV Pink Printscreen

Duo "BBoys Sexmachine" iz Novog Travnika, koji ćine mladić od 28 godina i njegov osmogodišnji učenik, izazvao je najupečatljivije reakcije.

Zbog njih dvojice Danica Maksimović je prvi put bez razmišljanja izgovoriti rečenicu koji će zasmejati sve prisutne.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ovo je bilo do ja*a - izgovorila je glumica, pa je i Žika Todorović ponovio to za njom i još jednom razgalio sve.

Posle toga je Žika morao i da časti mlađeg člana dua, pa mu je u šešir ubacio 200 dinara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali to nije sve - i ovaj četvrtak biće magičan, što zbog iluzioniste koji će još jednom omađijati žiri, što zbog neverovatnog Adriana Mašića, virtuoza na violini, koji će žiri ostaviti bez reči.

Novi talenti, ali i nove reakcije koje će se prepričavati, su dovoljan razlog da ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu najpopularnijeg šou programa "Ja imam talenat", u četvrtak, 20. aprila, od 21:30h, samo na Televiziji Pink!

Ne propustite fantastične talente večeras, jer će se reakcije žirija iz ove epizode prepričavati danima - budite uz televiziju Pink, najgledanijeg emitera u regionu, od 21:30.

Autor: V. T.

#Danica Maksimović

#Ja imam talenat

#Žika Todorović

'