AKTUELNO

Pevačica ne može da se pomiri sa smrću drage osobe.

Krajem januara ove godine srpsku estradu potresla je vest da je estradni menadžer Slavoljub Stavrić Stavra preminuo u niškoj bolnici nakon što je imao izliv krvi u mozak. Popularnu folk pevačicu Katarinu Živković ova vest je posebno pogodila, budući da je on bio njen dugogodišnji saradnik i prijatelj.

Kada je menadžer preminuo, pevačica se od njega oprostila na društvenoj mreži Instagram zajedničkom fotografijom i potresnom porukom.

Otišao je moj batica, moj prijatelj i zaštitnik, najveća podrška, najbolji menadžer, moja desna ruka, ode moja duša od čoveka. Ako se neko borio za mene to je on. Hvala ti na svemu sto si činio za mene punih 10 godina. Počivaj u miru batice moj dobri. Nek ti je večna slava. Voli te sekica uvek i zauvek - napisala je tada Katarina na društvenoj mreži.

Uskoro će se navršiti tri meseca od smrti poznatog menadžera za kojim je plakala cela estrada, a Živkovićeva je i dalje neutešna i ne može da prežali gubitak prijatelja.

Kako vreme prolazi tako je nedostajanje veće, tuga za mojim prijateljem ne jenjava, tvoja prisutnost u mom srcu i glavi... Tu si, iako nisi. Zauvek u srcu moj batica - napisala je pevačica na Instagramu uz fotografiju na kojoj je sa pokojnim Stavrom.

Autor: M. K.

#Katarina Živković

#Slavoljub Stavrić Stavra

#Smrt

#pevačica

'