AKTUELNO

Nemci dugo svom miljeniku, koji je u vreme veze sa Sarom bio kapiten reprezentacije ove zemlje i osvajač svetskog prvenstva, nisu oprostili takvu "izdaju".

Sara Brandner je nemačka manekenka sa kojom je nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger bio sedam godina u emotivnoj vezi. Onda je upoznao Anu Ivanović, a Sara je postala bivša.

Foto: Instagram

Nemci dugo svom miljeniku, koji je u vreme veze sa Sarom bio kapiten reprezentacije ove zemlje i osvajač svetskog prvenstva, nisu oprostili takvu "izdaju". Sara i Bastijan su bili idealan par, praćen bukom gde god da bi se pojavili. Pošto je ''rasturila'' vezu Švajniju i Sari, Ana je dugo bila na tapetu nemačkih medija, a stiče se utisak da joj još nisu oprostili.

U svakom slučaju, Sara nije mogla, što bi se reklo, da se pokupi posle raskida sa fudbalerom. Dugo je patila, onda je izbrisala sve njihove zajedničke fotografije sa Instagrama i nastavila dalje.

Ona sada uživa u solo statusu, trenutno je okupirana detetom svoje sestre i zalaže se za prava žena. Sara najviše vremena provodi sa svojim psom, koji je kako kaže "ljubav njenog života".

Autor: M. K.

#Ana Ivanović

#Bastijan Švajnštajger

#Teniserka

'