Info
ZABAVAAKTUELNO
globaltel

showbiz

SADA JE PAS NJENA NAJVEĆA LJUBAV! Ovako izgleda manekenka koju je Švajni ŠUTNUO zbog Ane (FOTO)


Nemci dugo svom miljeniku, koji je u vreme veze sa Sarom bio kapiten reprezentacije ove zemlje i osvajač svetskog prvenstva, nisu oprostili takvu "izdaju".


Sara Brandner je nemačka manekenka sa kojom je nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger bio sedam godina u emotivnoj vezi. Onda je upoznao Anu Ivanović, a Sara je postala bivša.

Autor: Instagram

Nemci dugo svom miljeniku, koji je u vreme veze sa Sarom bio kapiten reprezentacije ove zemlje i osvajač svetskog prvenstva, nisu oprostili takvu "izdaju". Sara i Bastijan su bili idealan par, praćen bukom gde god da bi se pojavili. Pošto je ''rasturila'' vezu Švajniju i Sari, Ana je dugo bila na tapetu nemačkih medija, a stiče se utisak da joj još nisu oprostili.

⭐️

A post shared by Sarah Brandner (@sarahbrandnerofficial) on

U svakom slučaju, Sara nije mogla, što bi se reklo, da se pokupi posle raskida sa fudbalerom. Dugo je patila, onda je izbrisala sve njihove zajedničke fotografije sa Instagrama i nastavila dalje.

Hello New York! Great working with you @prissilyajunewin ❤️ #newyork #sunnyday

A post shared by Sarah Brandner (@sarahbrandnerofficial) on

Ona sada uživa u solo statusu, trenutno je okupirana detetom svoje sestre i zalaže se za prava žena. Sara najviše vremena provodi sa svojim psom, koji je kako kaže "ljubav njenog života".

Home again❤️❤️❤️ Love of My life #sohappy #homesweethome #doglove #missedyousomuch

A post shared by Sarah Brandner (@sarahbrandnerofficial) on

Autor: M. K. 

Komentari • 0


povezane vesti