AKTUELNO

Veliki problemi u braku Severine i Igora mogući su već od polovine naredne godine.

Već mesecima unazad po estradnim kuloarima šuška se da će uskoro biti stavljena tačka na brak Severine i Igora Kojića. Kao jedan od glavnih razloga za prekid ljubavi, dušebriznici navodili su veliku razliku u godinama i to što nemaju zajedničko dete, međutim, vest o Severininoj trudnoći sve je promenila.

Foto: Instagram

Kako bismo proverili kakva se budućnost smeši ovom intrigantnom paru, pozvali smo u pomoć astrologa Nevenku Blažik, koja je potvrdila da su problemi u braku Severine i Igora izvesni.

- Igor traži partnerku koja je na neki način poznata ili primetna u društvu. Traži od partnerke da bude uvek sređena, doterana, lepa, da bude omiljena u društvu, pa ako je moguće - i poznata. Igor može loše da prođe sa slavnim partnerkama, da ima probleme u vezama, ali i u braku - sve se nalazi u 10. polju, polju javnih dešavanja, te i to dodatno opterećuje njega i na neki način štetno deluje na mogućnost da sačuva vezu ili brak - ističe astrolog i dodaje da će Igor od majke svog deteta, u ovom slučaju Severine, zahtevati da se ponaša u skladu sa novom životnom ulogom.

Foto: Instagram

Svaka partnerka u Igorovm životu dokle god bude bila samo partnerka - verenica biće tretirana kao kraljica, ali čim bude postala njegova supruga, ili pak majka njegovog deteta, on će tražiti od nje da bude više u kući, da se bavi više poslovima domaćice, da bude umerenija, skromnija, ukratko - sve suprotno od Venere u Lavu. Otuda, moguće je da će Igor imati određenih problema u braku, ako bude naleteo na previše dominantnu partnerku, a u ovom slučaju i jeste naleteo na previše dominantnu Severinu.

U njenom horoskopu može se videti da će imati više raskida i razvoda, kao i da od svog partnera zahteva da je sposoban, poznat, imućan, da ume sa novcem, da je "sa obe noge na zemlji" i da zna šta želi od života. Severina žarko želi da bude nečija supruga, ali želi da igra isključivo po sopstvenim pravilima.

Foto: Instagram

- Ona sanja o tome da bude nečija supruga, da bude majka, ali samo pod njenim uslovima. Dokle god je ona "glavni urednik" tog odnosa,  taj odnos, to jest brak će cvetati, ali čim partner krene da je na bilo koji način sputava, ona prekida sve to i dolazi do sukoba i svađa, pa na kraju i razvoda - ističe astrolog i zaljučuje:

Foto: Printscreen Instagram

Evidentno je da će Seve imati više dece od više različitih partnera, a zvezde kažu da će imati i sina i ćerku. Bilo kako bilo, ma koliko se ona i Igor volelli i seksualno privlačili, postoji mogućnost da ih određena intelektualna razlika poljulja u njihovom nastojanju da sačuvaju svoj odnos. Problemi mogu da se jave već od sredine naredne godine - način i stil ostvarenja ciljeva će im se razlikovati u velikoj meri, zbog čega postoji šansa da dodje do sukoba između njih dvoje po pitanju ne samo načina da se komunicira sa javnošću, već i same ideja o tome kako njihov brak treba da teče i koliko šta treba da bude vidljivo za javnost - završava astrolog.

Zabranjeno preuzimanje celog ili dela teksta bez navođenja i linkovanja izvora Pink.rs u telo teksta.

Posetite Fejsbuk stranicu astrologa klikom OVDE.

D. Tanasijević

Foto: Privatna arhiva

#Igor Kojić

#Porođaj

#Razvod

#Severina Kojić

#pevačica

'