AKTUELNO

Američka pop zvezda na koncertu u Australiji začudila je brojne fanove.

Madona je početkom marta održala bizaran koncert u Australiji, na koji je kasnila četiri sata. Kako tvrde prisutni, pop zvezda je na koncert došla u alkoholisanom stanju, obučena poput klovna.

Fanovi su satima čekali na kiši da se ona pojavi na sceni. Kada je konačno došla, bila je obučena poput klovna, te je počela da peva svoju pesmu "Intervention" koju je posvetila otuđenom sinu.

Dok bi se mnogi pobrinuli da snimak sa ovakvog koncerta sakrije od očiju javnosti, ona je kratak snimak sa nastupa objavila na svom Instagramu i ponovo šokirala fanove.

Ona je obučena u klovnovsko odelo dodirivala međunožje i neartikulisano se ponašala na bini. Publika je bila začuđena njenim ponašanjem, jer se saplitala i mumlala reči svojih pesama. Tokom dva sata nastupa, više vremena je provela pričajući, nego pevajući, a pominjala je svog sina Roka za čije se starataljestvo bori.

Da stvar bude još gora, Madona je najavila i dvd sa koncerta u Australiji tako da će njena publika imati priliku da iznova gleda ovaj pevačicin fijasko.

Autor: J. V.

#Australija

#Madona

#koncert

#pevačica

'