AKTUELNO

Ona je otvoreno govorila o teškoćama sa kojima se suočavala otkako je postala mama.

Supruga princa Vilijama, Kejt Midlton, otvorila je dušu za jedan britanski časopis i u veoma iskrenom intervjuu progovorila o privatnom životu.

Ona je iskreno govorila o majčinstvu i teškoćama sa kojima se susreće otkako je rodila dvoje dece.

- Biti majka je divno iskustvo, ali to je i ogroman izazov, čak i za mene, koja imam pomoć i podršku velikog broja ljudi, što većina majki, ipak, nema. Ne postoje pravila, nema dobrog i lošeg, jednostavno morate dati sve od sebe. Mnoge majke, pa i ja, zbog toga se suočavaju sa manjkom samopouzdanja - priznala je Kejt.

Sa druge strane, vojvotkinja od Kebridža, otvoreno je progovorila i o postporođajnoj depresiji. Ona smatra da je izazivaju prevelika očekivanja koja sami sebi namećemo.

- Nameće nam se pritisak da budemo savršeni roditelji, i mi se pretvaramo da je sve savršeno. Nije dobro pričati o majčinstvu samo kao o predivnoj stvari, moramo pričati i o onoj drugoj strani. To što ste potražili pomoć nije znak slabosti - zaključila je supruga princa Vilijama.

Inače, krajem prošle godine počelo je da se šuška da princ i njegova supruga čekaju treće dete, međutim, to se pokazalo kao netačno. Par već ima jednogodišnju ćerku Šarlot i trogodišnjeg sina Džordža.

Autor: Pink.rs

#Kejt Midlton | Kate Middleton

#Princ Vilijam | Prince William | Duke of Cambridge

#deca

'