AKTUELNO

Godinama je trajala životna drama poznate pevačice, sve do trenutka kada konačno nije saznala odgovor na pitanje koje je tražila tako dugo.

Pevačica Anabela Atijas tokom života susretala se sa brojnim životnim nedaćama koje su joj u velikoj meri pokvarile detinjstvo, ali i godine koje su usledile nakon, po nekom nepisanom pravilu, najbezbrižnijeg perioda u životu. Ipak, ona je zahvaljujući brojnim problemima prerano sazrela i postala jaka osoba, zbog čega danas malo šta može da je uzdrma.

Foto: Andrej Nihil

Ona se prvi put susrela sa neopisivom tugom onda kada su njeni roditelji Jadranka i Ahmed odlučili da stave tačku na svoj brak - pevačici je razlaz roditelja veoma teško pao, međutim, ozbiljniji problemi su tek usledili.

Anabela je svoje rodno Goražde odlučila da napusti za vreme rata, kada je sa svojim tadašnjim dečkom otišla u Švajcarsku. Sa roditeljima tada nije imala nikakav kontakt, zbog čega nije znala baš ništa o njima. Jedini izlaz iz ove bezizlazne situacije videla je u dolasku u Beograd, gde je postojala jedina šansa da o svojim roditeljima nešto sazna.

Foto: Andrej Nihil

Ona se u jednom intervjuu prisetila da je po dolasku u srpsku prestonicu ubrzo čula da je njena mama Jadranka uspela da izađe iz Bosne, međutim, o ocu nije znala baš ništa.

− Sa tatom nisam uspostavila kontakt četiri godine, svakog dana sam strepela da li mu se nešto desilo, a mama je prvo došla u Srbiju, odakle se uputila u Švedsku. Kasnije sam joj se pridružila - izjavila je svojevremeno pevačica za "Blic ženu".

Foto: NKostić

Na svu sreću, strepnje pevačice se nisu ostvarile - ona je ubrzo stupila u komunikaciju sa njim, a danas, mnogo godina posle rata, sa njim neguje odnos pun ljubavi i razumevanja.

Anabela ne krije koliko joj očeva ljubav i podrška znače, a nedavno je listajući stare foto-albume naišla na njegovu staru fotografiju koju je rešila da podeli sa svojim pratiocima na Instagramu.

Mnogi su primetili da lepa pevačica liči na svog oca na kojeg je, kako mnogi komentarišu, nasledila i mladolikost.

D. T.

#Anabela Atijas

#Bosna i Hercegovina

#Rat

#pevačica

'