AKTUELNO

Reper je imao samo reči hvale za ovog takmičara.

Ivan Jegdić je svojom pesmom i akustičnom gitarom obezbedio sebi prolaz u drugi krug takmičenja, pa je žiri jedva čekao opet da ga čuje.

I sada je od njih dobio aplauz za svoju autorsku numeru, koja je inspirisana istoimenom pesmom "Drage ruke" Pola Verlena.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ti imaš jedinstevn glas, kao Dolores iz grupe Krenberis. Izvanredno si različit od svih drugih. Veoma interesantno - rekao je Žika.

- Ti si meni jako autentičan i sasvim si umetnička duša. Prepoznala bih tvoj glas u milion, a mislim da je to ono što odvaja izvođače, a pritom si kantautor i veoma si talentovan - prokomentarisala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ti si moj favorit definitivno, što se tiče autora koji su došli sa svojim pesmama.Ti imaš pesme za sebe, za svoju specifičnu boju glasa. Ti znaš kako šta treba da pevaš. Zaista si autentičan do besvesti. Ovoj zemlji bi trebao takav neki muzičar - ishvalio ga je Rasta.

Foto: TV Pink Printscreen

I Danica je imala samo reči hvale za njega, pa je Ivan sa osmehom otišao sa scene. A nakon njega nastupa dečak čiji je talenat digao na noge čitavu Srbiju. Ovoga puta David Rao uradiće nešto što će šokirati javnost.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde poslušajte autorsku pesmu Ivana Jegdića i reakcije žirija na njegov nastup.

Autor: V. T.

#Ja imam talenat

#Stefan Đurić Rasta

'