AKTUELNO

Takmičar je i ovaj nastup posvetio bratu čiju smrt ne može da prežali.

Reper Boban Stojanović priznao je prilikom drugog pojavljivanja na sceni šoua "Ja imam talenat" da nije zadovoljan svojim prethodnim nastupom i da se naljutio na glumicu Danicu Maksimović.

- Danici sam zamerao to što me je hvalila najviše od svih, a na kraju mi je dala "ne". Nemoj onda da hvališ uopšte, to mi nije jasno. Sledeći nastup isto ću posvetiti bratu, jer ja u jednom delu pesme kažem ko je njega ubio - rekao je on pre početka nastupa.

Foto: TV Pink Printscreen

Žiri je sve vreme pažljivo gledao njegov nastup i slušao reči pesme, a onda je njegov kolega reper komentarisao prvi.

- Imao si baš dobar instrumental, nadam se da je tvoj autorski, sviđa mi se, dosta je eminemovski, imao si adekvatnu pozadinu, ali si malo zvučao kao Beogradski sindikat. Imao si sve što treba da bude jedna gengsta-priča, a nisi to doneo - rekao je Rasta.

- Predložila bih nadalje da samo malo povedete računa da napravite sebi prostora da uzmete dah, jer se vidi da ne možete da izgovorite sve i tu dolazi do grešaka - posavetovala ga je Danica.

Foto: TV Pink Printscreen

- Sve je dosta napeto, kao da ti fali kondicije. Ne bih mnogo dužila, složiću se sa njima - rekla je Ana.

- Matrica je daleko najbolja od svih koje smo čuli, bilo je harmonija izvanrednih, ali falilo mi je malo raznovrsnosti u metrici repovanja. Inače, odličan nastup - bio je kratak Žika.

Pogledajte Bobanov nastup u snimku.

Autor: V. T.

#Danica Maksimović

#Ja imam talenat

'