AKTUELNO

Zahvaljujući ćerki pokojnog glumca njegova mama se s vremena na vreme nasmeje.

Majka Marinka Madžgalja, Mirjana, ni godinu dana posle njegove smrti ne može da se pomiri sa tim.

Foto: E-stock

Kako bi joj makar malo olakšala gubitak sina, Marinkova bivša supruga, Dubravka Mijatović, gotovo svakodnevno dovodi osmogodišnju ćerku Saru.

Foto: Andrej Nihil

Marinkova mama jedino u unuci pronalazi utehu, i zahvaljujući njoj se ponekad nasmeje, iako joj je i dalje veoma teško.

- Marinkovoj majci Mirjani i ocu Velizaru život više nije isti. Mnogo pate i ne prođe dan a da ne zaplaču. Pogotovo u razgovorima, u kojima je njihov sin često prisutan. Da im nema ćerke Ljubice i unuke Sare, njihov život ne bi imao nikakvog smisla. U ovim trenucima najveća radost im je glumčeva ćerkica. Jedino ona uspe da im, bar malo, izmami osmeh na lice. U njoj vide Marinka i to im je najveća sreća. Zbog toga su i ostali u Beogradu, nisu se vraćali u rodni Kotor - rekao je izvor blizak porodici i dodao:

Foto: E-stock

- Dubravki takođe nije lako, ona teši i Marinkove roditelje, ali i Saru, koja je rano ostala bez oca. Mirjana s unukom provodi mnogo vremena, ona joj je jedini lek. I Marinko je najviše voleo kad je porodica na okupu.

Podsećanja radi, Marinko je preminuo 26. marta prošle godine u 37. godini.

Njemu je 2015. godine dijagnostifikovan rak pankreasa, a iako se dugo borio sa ovom teškom bolešću, nije uspeo da je pobedi.

Foto: Beta

U nedelju će na Novobežanijskom groblju biti održan godišnji parastos, kada će se okupiti njegova porodica i prijatelji da mu još jednom odaju počast.

Autor: Pink.rs

#Dubravka Mijatović

#Marinko Madžgalj

#Smrt

#glumac

#glumica

'