AKTUELNO

Iako se nijedno ni drugo nisu oglašavali o pravim razlozima, pevačica je, možda na indirektan način, potvrdila da je između njih dvoje ipak stala druga žena.

Proteklih dana glavna vest u medijima bio je krah dvogodišnjeg braka pevačice Nataše Bekvalac i bivšeg rukometaša Ljube Jovanovića.

Foto: Andrej Nihil

Sudeći po društvenim mrežama, između Nataše i Ljube sve je bilo idilično, te je vest da se razvode došla kao grom iz vedra neba.

Dan nakon što je informacija došla do medija, pevačica je sa ćerkom Hanom, otputovala u Pariz, a rukometaš se iselio iz stana i otišao u hotel.

Ljuba je zatim potpisao papire za sporazumni razvod, što je učinila i Nataša po povratku u Srbiju, a čak je dala punomoćje advokatu da umesto nje ide na ročišta, kako bi što manje viđala svog uskoro bivšeg supruga.

Foto: Andrej Nihil/e-stock Miloš Rafailović

Mnogo se spekulisalo i o razlozima razvoda, te se moglo pročitati da je Ljuba želeo dete, dok je Nataša to eskivirala, kao i da se viđao sa bivšom devojkom, što pevačica nije mogla da podnese.

Iako se ni jedno ni drugo nisu oglašavali o pravim razlozima, Nataša je, možda na indirektan način, potvrdila da je između njih dvoje ipak stala druga žena.

Naime, ona je objavila video sa nastupa, na kom peva duestku pesmu sa Eminom Jahović, "Gospodine", a pažnju je posebno privukao jedan deo pesme.

Gospodine, s njom si bio juče, sa njom nastavi, kad ti duša pukne njoj je ostavi, ja sam ti skupa krpica - stoji u delu pesme koji je Bekvalčeva objavila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Da li je Nataša zaista ovim potvrdila da se Ljuba viđao sa drugim ženama, ili je htela da se podseti ove pesme koja je veliki hit, ostaje da vidimo.

Autor: M. Đ.

#Ljuba Jovanović

#Nataša Bekvalac

#Razvod

#pevačica

'