AKTUELNO

Pevačici skoro nijedno pitanje nije odgovaralo.

Pevačica Mia Borisavljević snimila je spot za pesmu "Ko je bolje prošao", koji će uskoro biti objavljen, ali se prilikom razgovora sa novinarom emisije "EKSKLUZIVno", koji je došao da isprati snimanje, prilično iznervirala kada joj je ona postavio pitanje da li je ugradila nove silikone u grudi.

Foto: TV Pink Printscreen

- To nije tačno. Ne znam odakle ti ta dezinformacija. Došao si ovde zbog moje nove pesme i na snimanje mog novog spota - odgovorila mu je Mia, ne skrivajući da joj smeta to pitanje.

Novinar je tada potvrdio da je došao zbog snimanja spota, ali da su ga dočekale njene "bujne grudi", na šta je pevačica burno odreagovala.

Foto: TV Pink Printscreen

- Pre svega sam te dočekala ja, kao ličnost, kao Mia Borisavljević, a to što si ti nevaspitan to je tvoja stvar. Ajde ispočetka stvarno, budi normalan, ne lupetaj to za grudi - odrusila je ona i porekla da je išla na bilo kakvu korekciju bilo čega.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako je delovalo da se Mia primirila, rasprava se nastavila kada ju je pitao za Mikija Jevremovića, koji je poreklom iz Valjeva, kao i ona.

- Ti mene pitaš za neke stvari koje su prošle i kako je u Valjevu posle smrti Mikija Jevremovića, a uopšte me ne pitaš nešto što je vezano za moj posao i za moj život - zaključila je Mia, a u snimku pogledajte kako se dalje razvijao njihov razgovor.

Autor: V. T.

#EKSKLUZIVno

#Mia Borisavljević

#emisija

#pevačica

'