AKTUELNO

I dok su neke učesnice "Izvedi me" bile oduševljene performansom Božidara Vlaškog, jedna devojka se ozbiljno uplašila zbog sekire koju je doneo u emisiju.

U večerašnjem izdanju emisije "Izvedi me" led je probio Božidar Vlaški iz Bačke Topole, koji je ostavio sjajan prvi utisak, o čemu govori podatak da su samo dve devojke nakon njegovog prvog predstavljanja pritisnule crvene tastere.

Foto: TvPink Printscreen

- Odelo mi je previše preozbiljno za mene i moj okus. Nikad ne komentarišem, stvarno, ali odelo mi je "too much" - rekla je Kristina, dok je Leontina podelila njeno mišljenje i rekla da Božidar izgleda kao da je krenuo na svadbu.

Foto: TvPink Printscreen

Njegovi prijatelji su iskoristili priliku da ga ishvale u video-snimku koji treba da ga što bolje predstavi devojkama, dok je on otkrio da su ga oduvek privlačile stvari koje su druge plašile, na primer - ekstremni sportovi. Po završetku druge runde njegovog učešća u emisiji, još dve devojke dale su mu crveno svetlo.

Foto: TvPink Printscreen

Sam ulaz je bio sasvim okej. Međutim, previše si mršav za mene. Volim krupne muškarce - iskrena je bila devojka, dok se Božidar pravdao činjenicom da ima brz metabolizam.

Usledila je demonstracija talenta - Božidar je odlučio da pred devojkama iscepa drva i pokaže šta zna, a tokom njegovog performansa više devojaka dalo mu je crveni taster. Jedna od njih je i Ivana, koja se uplašila za svoju bezbednost.

Foto: TvPink Printscreen

- Mene malo plaši ova sekira. S obzirom na to da mu je ovo talenat,  možda bi posle neke svađe, ne daj Bože, sekirom, pa u vatru - rekla je Ivana i nasmejala sve u studiju.

Foto: TvPink Printscreen

Božidar je potom iz daljeg takmičenja eliminisao preostale devojke i u igri ostavio Katarinu i Saru, a na samom kraju odlučio je da izvede Katarinu, koja je zbog njegove odluke bila presrećna.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

D. T.

#Andrija Milošević

#Izvedi me

#Sekira

'