AKTUELNO

Usled bračne krize, pevačica je, kako navodi izvor, odlučila da poseti stručno lice kako bi pronašla rešenje.

Goca Tržan i Raša Novaković trenutno u braku imaju trzavice koje ne mogu da reše pa su odlučili da posete psihijatra.

Foto: Instagram

- Goca je samosvesna žena, koja se ne stidi da ukoliko ne može da reši problem, pomoć potraži od stručnih ljudi. Ona i sa Rašom ima takav odnos i o svemu razgovaraju, ali ponekad ne dođu do rešenja. Ima izuzetno široka shvatanja, tako da mu je oprostila prevaru, ali je to očigledno uticalo na njihov odnos. Kako su u poslednje vreme njihove razmirice zbog sitnica sve češće, Goca je odlučila da razgovara sa psihijatrom - otkriva izvor i dodaje:

- Goci je veoma stalo da njihov odnos bude kvalitetan i dobar. Ni Raša nije ništa manje zaljubljen, ali je on mlad i ne shvata ozbiljno njihove svađe. Goca je emotivna, pa je mnogo toga povredi, usostalom, mnogo radi i nema vremena da razbija glavu i vrti se ukrug zbog istog problema. Čak je i Raša sa njom otišao nekoliko puta na seansu kako bi sa terapeutom razgovarali o problemima koje imaju.

Foto: Pink.rs

Članica žirija najgledanijeg muzičkog takmičenja ''Pinkove zvezdice'' ne krije da posećuje struno lice i smatra da je odlazak kod psihijatra korak do rešenja bilo kog problema.

- Nemam problem da priznam da idem kod psihijatra i to treba da radi svako ko ima neku dilemu. Stručna lica postoje da bi nas upoznala sa nama samima i dovela do rešenja. Bilo da imam poslovni ili ljubavni problem, odlazak kod psihijatra smatram dobrim korakom ka rešavanju. Moj posao je takav da je mnogo toga u mom životu tome podređeno - rekla je Goca za "Alo".

Foto: Instagram

Autor: Pink.rs

#Goca Tržan

#Radomir Raša Novaković

'