AKTUELNO

Ulogama hrabrih majki osvojila je gledoce, a od ponedeljka će i publiku u Srbiji.

Glumica Ajča Bingol (42), koja će u novoj seriji "Porodica mog oca"  tumačiti lik Nilgun, jedne od dve žene s kojom glavni akter ima decu, do sada je uvek glumila napaćene žene suočene s velikim problemima.

Ona i u ovoj seriji, koja će od 20. marta početi da se emituje na televiziji Pink, glumi majku blizanaca, koja je ceo svoj život posvetila deci.

Foto: YouTube screenshot

Kao mlada Nilgun  se zaljubljuje u Kemala, ali ta ljubav nema srećan kraj. Oni dobijaju blizance i ona ih sama odgaja, dok je Kemal prisiljen da se oženi drugom, ali se kasnije životi ove dve proodice ukrštaju zbog nesreće.

Kako je u Turskoj poznata po tome što glumi jake majke, svima se urezala u pamćenje kao takva, pa je prilikom jednog intervjua otkrila zbog čega je to tako.

Foto: YouTube screenshot

- To je do ponude i potražnje. Turski narod definitivno voli kad plačem. Smatraju to prisnim i iskrenim i uvek žele da me gledaju takvu - rekla je Ajča.

Iako je uvek glumila majke, sama je imala problema da dobije decu, pa je čak i razmišljala o usvajanju, da bi na kraju dobila bliznakinje zahvaljujući veštačkoj oplodnji. Ajče je čak 20 godina pokušavala da dobije dete, i o tome je mnogo puta govorila. Čudo se desilo nedavno.

Foto: PROMO - Mate Stipić

Supruga, s kojim je u braku, upoznala je pre više od dve decenije, kada je imala samo 19 godina, ali su tek dve godine kasnije počeli da se zabavljaju, pa se za njega udala kada je imala 26.

Uloga u seriji "Porodica mog oca" donela joj je veliku popularnost i u Turskoj i van nje, a zbog čega je ova serija osvojila sve koji su je pogledali saznaćete u ponedeljak, 20. marta, kada će na televiziji Pink biti prikazna njena prva epizoda.

Autor: V. T.

#Ajča Bingol

#Porodica mog oca

#glumica

'