AKTUELNO

Pevačica je odmah imala neobičan zahtev za gledateljke.

Nova emisija na televiziji Pink krenula je spektakularno. Sandra Afika, koja se nakratko našla u ulozi voditeljke, otvorila je emisiju u zlatnom kombinezonu u kom su joj do izražaja došle bujne grudi.

Foto: TvPink Printscreen

Odmah na početku pozvala je gledateljke da joj šalju fotografije u spavaćici, jer se bira mis spavaćice, i obećala im vrednu nagradu koju će dodeliti onima koje odgovore na ovaj izazov.

Sandra je odmah dobila poziv od gledaoca, pa je tako najavila da će se celo veče javljati na telefon onima koji su raspoloženi da pričaju sa njom i njenim gostima.

Nakon toga u emisiju se uključio saradnik Ljubomir Tozev, koji je pozvao Anu Bekutu kako bi proverio da li ona stvarno ide na masažu oko ponoći, što mu je ona i potvrdila kada se javila na telefon i pozvala ga da joj se pridruži.

Foto: TvPink Printscreen

Zatim je pozvao Milicu Pavlović i sa njom se dogovorio da svrati u frizerski salon u kom ona trenutno namešta frizuru.

Ostanite uz televiziju Pink da vidite kako će veče proteći, jer su kod Sandre u gostima pevačica Slađa Alegro i voditelj Dragan Marinković Maca, dok će vam Ljubomir predstaviti Anu Bekutu i Milicu Pavlović u izdanjima u kojima ih do sada niste videli.

Autor: V. T.

#Ljubomir Tozev

#Pepeljuge

#Sandra Afrika

'