AKTUELNO

Nadam se da ću daleko dogurati jer mislim da bi to bila dobra motivacija za moje muzičko obrazovanje i napredovanje u daljem muzičkom životu, iskrena je bila ova takmičarka.

Lenka Stojčević je takmičarka "Pinkovih zvezdica" koja svojim nastupima iz emisije u emisiju oduševljava članove stručnog žirija. Ona ima 12 godina i dolazi iz Kragujevca, a od članova žirija dobija mnoštvo komplimenata, a najčešće hvale njenu karkterističnu boju glasa. Lenka u intervjuu za Pink.rs otkriva svoje utiske iz takmičenja.

Koliko se pripremaš za nastup?

- Uglavnom zavisi od toga kada snimam emisiju za naredni krug, svojih obaveza u školi, kako osnovnoj tako i u muzičkoj, ali ipak i bez obzira na to vežbam svakog dana po dva sata, jer volim da pevam i to ne doživljavam kao obavezu,već kao ljubav.

Foto: TvPink Printscreen

Kada si otkrila svoj talenat?

- Svoj talenat sam otkrila još kao mala, po ceo dan sam pevala sa svojom bakom. Ona je pevušila svoje omiljene starogradske pesme i pružala mi najlepše trenutke detinjstva. Otkrila je u meni talenat i provodila sa mnom sate i sate negujući moj kako je volela reći, anđeoski glas - rekla je Lenka Stojčević za Pink.rs.

Sale Cvetković je rekao da si naslednica Jelene Tomašević, kako reaguješ na komentare zirija i komplimente?

- Svim komentarima sam zadovoljna i trudim se da svaki komentar, bila to kritika ili savet, usvojim da bih pre svega radila na sebi i unapređivala glasovne sposobnosti. Srećna sam što mi je Sale rekao da sam naslednica Jelene Tomašević jer je ona veliko ime na našoj muzičkoj pozornici

Foto: Privatna arhiva

Čijeg komentara se najvise pribojavaš?

- Nijednog komentara se ne bojim, želim da oni utiču pozitivno na mene i moj rad. Takođe, svaka iskrena sugestija žirija zasebno je za mene značajna i bitna da bih u svakoj sledećoj interpretaciji bila bolja i sigurnija.

Očekujes li pobedu?

- Pobedu svako od nas takmičara sanja! Nadam se da ću daleko dogurati jer mislim da bi to bila dobra motivacija za moje muzičko obrazovanje i napredovanje - iskrena je bila ova takmičarka.

Koji je tvoj životni san, šta bi volela da budeš kad porasteš?

- Volela bih da se bavim muzikom, jer je to ono što nosim u duši, čemu bih volela da se posvetim najviše. Muzika je nešto što u meni budi najiskrenije i najlepše emocije koje želim da prenesem ljudima u smislu ljubavi i sreće. Umetnost me inspiriše.

Foto: Privatna arhiva

Sa kim od članova žirija bi snimila duet?

- Svi su dobri pevači, podjednako su mi dragi, a pevaju različite žanrove. Ono u čemu se najviše pronalazim jeste muzika kojom se bave Jelena Tomašević i Sergej Ćetković, tako da bih volela da snimim duet sa njima.

Da li te sugrađani u Kragujevcu i drugari podržavaju, kakvi su njihovi komentari?

- Kragujevčani me podržavaju, svakodnevno me sreću na ulici, hvale i srećna sam što na njihovim licima vidim osmeh, ushićenje i nestrpljenje pred moj sledeći nastup.

Autor: J. Vučić

#Lenka Stojčević

#Pinkove zvezdice

#Takmičarka

#emisija

'