AKTUELNO

Kao mali je bio živahan, a priznao je i da je kao tinejdžer najradije gledao filmove za odrasle.

Mladi pevač koji se zbog skandala na neko vreme povukao iz javnog života otvorio je album svojih uspomena u emisiji "Gold Subotom popodne" kod Marije Lazić.

Foto: TV Pink Printscreen

On je kod nje doneo nekoliko fotografija iz detinjstva, a vi pokušajte da ga na osnovu njih prepoznate.

Foto: TV Pink Printscreen

- Odrastao sam na Vračaru i nekako je tada sve to bilo drugačije nego što je danas. Sada gledam klince u mom sadašnjem naselju i fale deca na ulici. A gledajući mog sina koji tačno zna šta želi dok drži tablet, znam šta je u pita nju. Ima to i prednosti i mane, ali mislim da treba decu vratiti i u školska dvorišta da igraju fudbal i basket, žmurke i između dve vatre - rekao je pevač.

Foto: YouTube screenshot

On je priznao i da je bio veoma živahan kao mali i da roditelji nisu znali šta će s njim.

- Nisam bio neposlušan, ali sam bio jako živahan i pun energije. Roditelji su me sa osam godina upisali na tri sporta. Ja sam trenirao karate, džudo i fudbal, a posle toga čak i biciklizam. Samo su me gurali da izbacim sve iz sebe - ispričao je on.

Ukoliko ga do sada niste prepoznali, radi se o Adilu Maksutoviću, koji je pričao i o tome da je dobijao batine od majke.

Foto: TV Pink Printscreen

- Dobijao sam ja često batine od majke, dok je ćale bio izuzetno blag. Keva kad me lema, on zaplače bukvalno. A mama je često tukla, ali sve su to bila neka usmerenja - ispričao je Adil.

Adil je sa Marijom pričao i o prvim simpatijama, pa se izlanuo i da je gledao filmove o odraslima.

Foto: TV Pink Printscreen

- Bio sam stidljiv kad sam bio mali, ali onda je nešto u meni kliknulo kad sam postao tinejdžer i onda niko nije mogao da me zaustavi. Tad nisam gledao normalne filmove, gledao sam filmove za odrasle - priznao je Adil.

Autor: V. T.

#Adil Maksutović

#Marija Lazić

#pevač

'