AKTUELNO

Zvanično najlepša Srpkinja pojaviće se u video klipu u ulozi devojke koja je odigrala presudnu ulogu u prekidanju lanca maltertiranja svoje dobre drugarice od dečka nasilnika.

Članovi najveće balkanske muzičke internet senzacije ''Lapsus band'' inspirisani događajima koji pune stranice domaće štampe odlučili su da pošalju poruku protiv nasilja u svom novom spotu za pesmu ''Budalo'' a podršku u ovoj misiji našli su kod aktuelne Mis Srbije Anđelije Rogić.

Zvanično najlepša Srpkinja pojaviće se tako u video klipu u ulozi devojke koja je odigrala presudnu ulogu u prekidanju lanca maltertiranja svoje dobre drugarice od dečka nasilnika. Scene za ovaj spot sa filmskom radnjom snimane su 18 sati na osam lokacija u Beogradu.

Foto: Promo

- Mi smo predstavnici mlade generacije koja svet i ne zna drugačije nego kao takozvano ''globalno selo'', i mislimo da je upravo na nama da donesemo poruku ljubavi. Veliki smo protivnici nasilja, ne samo porodičnog, a svedoci smo da ga ima sve više i ovaj spot je naša poruka da se nasilju treba usprotiviti i stati na stranu nezaštićenih, te da ne treba o tome ćutati već prijaviti svako nasilje - rekli su momci iz benda koji su zahvaljujući obradama pesama na Jutjubu postali fenomen za kratko vreme zbog čega ih često porede sa Džastinom Biberom.

- Prija nam to poređenje jer je u pitanju najveća muška muzička zvezda na svetu u ovom trenutku. Iako je naša muzika nešto drugačija, želja nam je da jednoga dana imamo koncerte nalik na one koje on ima – zaključili su članovi Lapsus banda, čiji će spot, simbolično, imati premijeru na Dan žena.

Foto: Promo

Autor: O. N. / B. R.

#Anđelija Rogić

#Lapsus

'