AKTUELNO

Objavljene su prve četiri pesme sa reperovog albuma "Indigo".

Ono što se već duže vreme očekuje jeste novi album Stefana Đurića Raste, a onda su četiri autobiografske pesme ugledale svetlost dana upravo u nedelju u najpopularnijoj emisiji o poznatima "Premijera-Vikend specijal".

Foto: TV Pink Printscreen

Rasta je na pesmama radio dugo i temeljno, a ako je suditi po njegovim prethodinim pesmama, nema sumnje da su pred nama novi hitovi.

Poznati reper objavio je na Jutjubu pesme "Moja stvar", "Vedro nebo", "Sreća", ali i naslovnu numeru "Indigo", koje su već za nekoliko minuta dobile po nekoliko hiljada pregleda.

- Do sada sam uvek imao neke pesme koje su opisne, ili nisu iz prvog lica. Ove četiri pesme su iz prvog lica, moj život, zato sam i album podelio na dva dela - prvi je život, a drugi je muzika. Preko tog prvog dela će publika zaista moći da me upozna - ispričao je Rasta u najgledanijoj emisiji o poznatima "Premijera" i  dodao:

- Dokazao sam se već sa nekoliko desetina miliona pregleda, sada je vreme za nešto ozbiljnije, a to je upravo "Indigo".

Foto: TV Pink Printscreen

Pesma koja će svakako privući pažnju jeste "Sreća" koja govori i o preperovom detinjstvu i putu do slave.

- Svaka pesma je autentična i priča neku svoju priču. "Vedro nebo", na primer govori o tim teškim situacijama i o tome da se na kraju tunela uvek pojavio vedro nebo. To za mene znači to što sam pronašao ženu svog života, što ću dobiti dete. Ne volim proračunatost i album je potpuno iskren - rekao je Rasta pred premijernim kamerama.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte u nastavku šta je još reper rekao o albumu u emisiji "Premijera", a zatim i poslušajte četiri nove pesme, za koje su snimljeni i spotovi.

Rasta - Indigo:

Rasta ft. Coby - Sreća:

Rasta - Moja stvar:

Rasta - Vedro nebo:

Autor: M. Đurović

#Pesma

#Premijera

#Reper

#Stefan Đurić Rasta

'