AKTUELNO

Talentovana devojčica pripremila je iznenađenje za svoje mnogobrojne fanove, koje je stekla učešćem u "Pinkovim zvezdicama".

Nika Purić, jedna od najmlađih učesnica "Pinkovih zvezdica", danas je završila snimanje spota za svoju prvu pesmu koju je simbolično nazvala "Superstar". Kako je napisala na svom nalogu na Instagramu, ovu pesmu poklonila je mnogobrojnim fanovima koji su je podržavali za vreme takmičenja i koji čine da njena muzička bajka i dalje traje.

Foto: Pink.rs

Nikin hit komponovao je producent "Pinkovih zvezdica" Nemanja Mihajlović, a kako talentovana zvezdica kaže, ova pesma opisuje je u potpunosti.

Foto: Pink.rs

Neosporna harizma i talenat ove devojčice očarali su celu naciju tokom takmičenja, a Nika je usput i vokalno sazrela, te je došlo pravo vreme da objavi svoju prvu pesmu.

Uživala sam tokom snimanja, snimali smo čak na četiri lokacije! Jedva čekam festival u Somboru, da ponovo otpevam svoju pesmu - rekla je Nika za Pink.rs, a njen prvi visokobudžetni spot uskoro će imati priliku da pogledaju čitaoci našeg portala.

Foto: Pink.rs

Autor: N.V./D.T.

#Nika Purić

#Pinkove zvezdice

'