AKTUELNO

Njoj je zasmetalo što je ta devojka sve vreme pipkala njenog supruga.

Supruga pevača Radiše Trajkovića Đanija Slađana Trajković Đanijeva supruga je na jednoj proslavi htela da napadne devojku koja se nabacivala njenom suprugu. Ona je gađala pikavcem devojku koja mu se nabacivala, a zatim je krenula na nju u želji da se fizički obračuna.

- Slađa i Đani su došli na proslavu kasnije, a među poslednjima su je napustili. Cele večeri su se veselili i pričali sa prijateljima, a dok je Slađa ćaskala sa drugim gostima, jedna devojka sela je pored Đanija i počela da mu se nabacuje. Prvo ga je pipkala, grlila i smejala se na sve što kaže, a onda je pokušala da mu sedne u krilo. Slađa je to videla i tada joj je prekipelo. Skočila je na nju da se fizički obračunaju, bilo je čupavo, ali su ih na kraju prisutni razdvojili - rekao je izvor koji je bio na proslavi.

Da se nešto dogodilo te večeri potvrdila je i sama Slađa.

Pa šta da vam kažem, ja sam to već i zaboravila. Umem ja tako da dohvatim šaka one koji misle da mogu da rade šta hoće. Fino se ona provela sa mnom, bilo joj je baš ludo i zanimljivo. Nabacivala se i radila šta je radila, a kad je krenula da mu sedne u krilo, gađala sam je pikavcem pravo u metu, u glavu! Da sam htela da ciljam, ne bih tako dobro naciljala. Onda sam je uhvatila za ruku, onako lepo, suptilno, i posle toga je bila mnogo fina i pristojna. Doduše, to je bilo već pred zoru, ne znam ni kako je to neko video - otkrila je Slađana Trajković.

Autor: Pink.rs

#Obožavateljka

#Radiša Trajković Đani

#Žena

'