AKTUELNO

Posle svega što se izdešavalo, stupio je u kontakt s bivšom suprugom.

Pinkova zvezda Sloba Radanović danas na tajnoj lokaciji u centru Beograda snima spot za svoj novi singl, kojim će uskoro obradovati publiku. Posetili smo Slobu na setu i odmah čuli nešto više o pesmi koju će objaviti ovih dana.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

- Početak je vrlo baladičan, onda kreće neki malo brži deo, ali ništa specijalno brzo. Pesma nije biografska, ali će se svako pronaći u njoj. Naziv pesme neću otkrivati, radi se o jednoj tužnoj ljubavnoj, životnoj priči. Nije nikome konkretno posvećena pesma... Vrlo je emotivna, vrlo emotivan tekst - rekao je Sloba, koji se dobro zamislio kada smo ga pitali koja je njegova najtužnija ljubavna priča.

- Pa... Nezahvalna je tema, što se tiče mene, ali najozbiljnija ljubavna priča koju sam imao jeste moj brak sa Kristinom.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Rešio sam da spustim loptu

Kao bomba odjeknula je vest da je Kija Kockar upala u Slobin stan i napala ga, zbog čega je morala da interveniše i policija. Nekoliko dana posle skandala, Sloba kaže da se čuo sa Kijom, sa kojom je pričao baš o nemilom događaju.

Foto: Pink.rs, E-stock

Kija je juče objavila novi singl "Sanjam" kojim je, kako se priča, opevala ceo svoj život, samim tim i Slobu, kojeg smo pitali kako je reagovao na emotivne stihove koje je otpevala njegova bivša.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

- Nisam nešto preterano reagovao, rekao sam da mi se dopala pesma kao pesma, i tekst je super... Pesma nije kliše, malo je drugačije... Nek je sa srećom - kroz osmeh je poručio Sloba.

Popularni pevač u najluđoj noći nastupiće s folk zvezdom Svetlanom Cecom Ražnatović, o kojoj ima najlepše mišljenje. Šta je rekao o Ceci, a šta o sujetnim kolegama sa estrade poslušajte u nastavku:

O. B., D. T.

#Kristina Kockar

#Slobodan Radanović

'