AKTUELNO

Mnogi nisu zaboravili "rane radove" učesnice "Zadruge", koja na sve načine pokušava da se u što boljem svetlu predstavi publici morališući i osuđujući svoje cimere u Beloj kući.

Bračni par Dragojević, koji se 6. septembra uselio u "Zadrugu", u rijalitiju propagira pristojno ponašanje, zbog čega u Beloj kući nemaju seksualne odnose. Takođe, brojni gledaoci, ali i učesnici rijalitija, stekli su utisak da se Dalila i Dejan groze brojnih postupaka svojih cimera, koje najčšeće kritikuju, negativno komentarišu i zameraju im brojne postupke.

Foto: TvPink Printscreen

Kada je o moralisanju reč, čini se da prednjači Dalila koja na sve načine pokušava da se gledaocima predstavi na jedan novi, pristojan način, a da svoje šokantne postupke iz ne tako davne prošlosti ostavi po strani, uprkos tome što domaća javnost pamti sve, kao i internet.

Naime, internetom kruži snimak koji pokazuje potpuno suprotno ponašanje Dalile i Dejana od onog koje sada propagiraju. Na snimku se videlo kako se tokom žurke, a nakon očigledno dovoljne količine alkohola, Dalila i Dejan na javnoj, nacionalnoj TV frekvenciji, prepuštaju perverzijama koje su zgrozile baš sve - starleta se najpre dirala po međunožju, a onda je prste umešao (ali bukvalno) Dejan, koji ju je zadovoljavao, i to pred kamerama! Takođe, videlo se i Dalilino necenzurisano međunožje, čime su korisnici društvenih mreža bili šokirani i zgranuti.

Foto: Pink.rs.

Kako se navodi na mrežama, ovo je samo jedan u nizu skandaloznih postupaka Dalile i Dejana, zbog čega im određeni deo javnosti ipak ne veruje, niti će, uprkos njihovim iscrpnim pokušajima da se predstave u drugačijem, lepšem svetlu tako što će moralisati, sebe veličati, a druge cimere iz "Zadruge" osuđivati.

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Dalila Dragojević

'