AKTUELNO

Karić mu dao svoj odgovor gestikulacijom.

Superfinalistkinja druge sezone najgledanijeg rijalitija u regionu i takmičarka koja je osvojila peto mesto, Maja Marinković, nedavno se ponovo uselila na velelepno imanje u Šimanovcima. Pre nego što je ušla u "Zadrugu 3", Maja je voditeljki Dušici Jakovljević i uredniku zabave portala Pink.rs Darku Tanasijeviću otkrila da je imala komunikaciju sa Stefanom Karićem preko društvene mreže Instagram. Maja je tada ponovila i da o Vladimiru Tomoviću misli sve najbolje, što je izjavljivala nekoliko puta tokom svojih gostovanja u emisijama "Zadruga - Narod pita".

Foto: TV Pink Printscreen

Već prve noći dobila je ponudu od Crnogorca da spava između Karića i njega. Tokom sinoćne emisije "Pitanja novinara", Maja je imala svađu sa Ivom Grgurić, koja gaji simpatije prema Kariću, a kasnije joj je Jelena Pešić, Stefanova bivša devojka, dala blagoslov. Maja i Stefan su prespavali u istom krevetu, a tokom večerašnje kupovine i Karić i Tomović imali su samo lepe reči za Maju.

Foto: TvPink Printscreen

Mina Vrbaški donela je hranu Stefanu i Tomoviću, koju su i dalje čekali svoj red za kupovinu, a kada su seli ispred prodavnice da večeraju, oni su ugledali Maju na doku, koja se spremala da se vrati u stari deo imanja.

Foto: TvPink Printscreen

Karić mu je potvrdno klimnuo glavom, a zatim napravio facu kao da nije siguran.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Maja Marinković

#Stefan Karić

#Vladimir Tomović

'