AKTUELNO

Region je poludeo za njegovom predstavom!

Dragan Marinković Maca, kog gledaoci mogu da vide i u najgledanijem rijaliti programu "Zadruzi" kao upravnika "Šekspirovog pozorišta", već godinama uspešno zasmejava publiku, a sada to čini i u svojoj predstavi "Kakva ti je žena, takav ti je život" koja nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Foto: Pink.rs.

- Ovo je predstava koja ozbiljno utiče na psiho-fizičko stanje celog organizma. Izaziva bolove u stomaku od smeha, izaziva veliku količinu suza od smeha , a postoji i mogućnost gubljenja glasa od silnog smeha. Ova predstava će Vas naterati da razmislite dobro o sebi i o svetu koji Vas okružuje - kaže Maca i dodaje:

- Mi smo generacija koja ne želi vezu... Listamo po aplikacijama u nadi da ćemo pronaći onu pravu osobu. Želeli bismo poručiti svoju srodnu dušu "online". Čitamo "5 načina kako da znaš da mu se svidjaš" i "7 načina kako da je osvojiš" misleći da možemo programirati osobu za vezu kao projekat na internetu.

Foto: Promo.

Odgovore na večita pitanja o odnosu muškarca i žene Dragan Marinković Maca donosi na veoma originalan i njemu svojstven način, a publika u Beogradu, Splitu, Zagrebu je potpuno poludela za njegovom predstavom. Beograđani će imati prilike da pogledaju predstavu 10. novembra u Akademiji 28, a nema sumnje da će vas ova predstava oraspoložiti, nasmejati, zabaviti i zasigurno neće ostaviti ravnodušnim.

Autor: Pink.rs

#Dragan Marinković Maca

'