separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

POČINJU DA SE KUJU PLANOVI I STVARAJU KLANOVI: Ne propustite treću epizodu serije 'Crveni mesec'! (VIDEO)


Tek je treće druženje sa publikom večeras, a ekipa serije “Crveni mesec” već je osvojila milionsku publiku najuspešnije komercijalne televizije!


Centralno pitanje prethodne epizode bilo je – šta se dogodilo u šumi kod Merdara, 2. oktobra 1912. godine i ko je komandovao napad. Oficir Dragutin Dimitrijević Apis (Slaviša Čurović) pokrenuo je istragu, Nikola Stanimirović (Miloš Đurović) dao je svoj iskaz, ali sada se u priču uključuje i potporučnik Stevan Kalinić (Ivan Zablaćanski), koji želi da da svoj sud o tom događaju, kao učesnik balkanskih ratova. Osim toga, Stevan je smrtno zaljubljen u Teodoru (Mina Milićević), Nikolinu verenicu, što može dodatno zakomplikovati istragu.

Autor: TV Pink Printscreen

Jedan od problema koji je mučio Nikolu jeste i odnos koji je prvi ađutant princa Aleksandra (Mihajlo Jovanović), Panta Draškić (Vladislav Mihailović), ostvario sa njim. Njihov razgovor o tome prekida hitan poziv iz Vlade.

Autor: TV Pink Printscreen

Oficir Jovan Ružičić (Boja Lazarov) i ugledni beogradski advokat Stojan Stanimirović (Aleksandar Srećković Kubura), osim plana oko venčanja njihove dece, kuju još neke, političke planove. Jovan je predstavnik tvrde linije “crnorukaša”, što je sušta suprotnost Stojanu, ali ga advokat ipak podržava, smatrajući da je to u interesu karijere njegovog sina Nikole.

Autor: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti