separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ZBOG NJENE POTRESNE ISPOVESTI, SVI ZANEMELI! Marija Kulić kroz suze otkrila: Otac je ostavio moju majku zbog devojčice od 20 godina, i to dok je bila u osmom mesecu TRUDNOĆE! (VIDEO)


Šokantna priča!


Tokom emisije ,,Trenutak istine sa Zolom", Marija Kulić ustala je i ispričala svoju potresnu ispovest kakav je odnos imala sa svojim pokojnim ocem.

Autor: TV Pink Printscreen

Juče je bilo pitanje da li je sa mnom zbog novčane koristi, tako je bilo i on je rekao da nije, gde je rezultat bio lažan. Evo sad pokazalo da nije ušao zbog ličnog interesa - pričala je Miljana.
Ja sam apsolutno spreman da sav moj honorar ide na njen žiro račun i hteo sam da demantujem to da sam ušao ovde zbog materijalne koristi. Ja sam odgovarao u dve sekunde sa ''da'' ili ''ne'', nisam kako treba odgovarao - pravdao se Zola.

Autor: TV Pink Printscreen

Evo, javno je rekao, da traži ženu koja je situirana. Moj Siniša da je ovo rekao... Ma ja tebi da kažem to, to što je moja majka rekla Siniši, zaboravio bi i M od Miljane. Siniša je rekao mojoj majci Spomenki da bi voleo da se uzmemo, a ona mu je onda rekla: ''Koga? Ona ništa nema, kako da je vodiš?Pritom, moja majka je pripremila dar, ali njemu priča da ja nemam ništa, ni materijalno da ne očekuje, ni ništa. Moj otac je bio čovek koji je iz dna duše imao averziju prema ženama, on je kasno mene dobio. On je mislio da su sve žene k*rve, i molio je Boga da ne dobije ćerku. On je bio svetski čovek, živeo svugde po svetu, sve, samo žena i deca u drugom planu i onda je rekao da ga ne zanima da li je dobio dete ili nije. Međutim, moja majka mene krene da vodi kolima i moj otac mene nije ni pogledao. Kad smo došli kući, on je otkrio kolica, pogledao me i video da sam lepa i poljubio me. Ali alkoholičar kao alkoholičar, uvek je tražio knjižicu, kad vidim njegove cipele ispred vrata, ja prvo ljubim cipele, a ne oca, jer sam željna oca. I ja ulazim i on meni traži knjižicu i tek kad vidi da su sve petice, onda me poljubi. Onda mi da pare da mu kupim piće, a misliš li da je meni nekad nešto rekao da kupim? Ništa, a ja trčim da ga iznenadim! Kad je poginuo, ja sam počela da plačem i majka me je pitala zbog koga plačem. Ja sam zaboravljala da njemu zapalim sveću. I šta me je najviše pogodilo? Kad je majka bila trudna u osmom mesecu sa mnom, moj otac ostavlja moju majku i sedne pored devojčice koja ima dvadesetak godina. Kad je meni majka to ispričala, čini mi se da ja sada kada bi se razvela, muški svet ne bi postojao za mene - ispričala je Marija svoju potresnu ispovest u suzama.

Autor: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti