separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

POKAZALA VERENIČKI PRSTEN! David zaprosio Anu Korać, ona se odmah pohvalila svima, a tek da vidite kakvu mu je PORUKU UPUTILA! (FOTO)


Presrećna!


Bivši zadrugar David Dragojević verio je večeras svoju devojku Anu Korać, takođe bivšu zadrugarku, i to na romantičnoj vožnji brodićem na Bosforu. On je na svom profilu na Instagramu objavio snimak veridbe, a sada se oglasila i Ana.

Autor: Pritnscreen Instagram/ana_korac

Ona je takođe objavila snimak veridbe uz poruku koju je uputila svom vereniku. 

Neko ko je mogao da bude šta poželi, a da odluči da ostavi sve to po strani, sve svoje potencijale i ambicije, samo da bi putovao nevidljiv uz onoga u koga veruje... Koga je odabrao... Koga voli. Takve hrabrosti preispituju samo kukavice, nezrele i zauvek zavisne od drugih. Takvo odricanje neće videti oni koji se nisu odrekli ni milimetar sebe zbog bilo koga. Dečaku je slika njegove devojke trofej kojim se hvali drugarima. Muškarcu je slika njegove žene poštovanje za sve što ona jeste. Za sve nevidljivo što je nesebično gradila za oboje. Zahvalnost za nju koja se borila, tiho i glasno, za svaki pedalj koji je napravljen kada su njegove noge bile slomljene. Ljubav veća od reči. Jer o ljubavi će pričati mnogi, a razumeće samo oni koji su je vadili golim rukama iz vatre. Kada vidite ženu koju je njen muškarac stavio ispred sebe, ne gledajte njene haljine i cipele. Pogledajte iza toga, u sve što vam ona neće dopustiti da vidite. Njenu snagu da ne bude sve što je ona sama mogla... Jer je više od toga želela da oni budu sve što zajedno mogu. Samo onaj ko je dao sve, zaslužuje sve. Volim te! Da, da, da! - napisala je Ana.

Pored toga, Ana se pohvalila i prstenom kojim je David verio, a pokazala je i šta je još od njega dobila. 

Autor: Pritnscreen Instagram/ana_korac

Autor: Pritnscreen Instagram/ana_korac

Autor: Pritnscreen Instagram/ana_korac

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti