separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

OVDE ŽIVI RASTA! Pogledajte kako izgleda stan popularnog repera na Vračaru! SVE PUCA OD LUKSUZA! (FOTO)


Pohvalio se!


Stefan Đurić Rasta odlučio je da objavi fotografije svoje nekretnine koju ima na Vračaru. Sa terase pogled pada pravo na Hram Svetog Save. I dok se njegova bivša supruga Ana Nikolić hvali kilogramima koje je izgubila i tako doterala figuru ponovo do savršenstva, Rasta se pohvalio nekretninom koju ima u širem centru Beograda.

Autor: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Rasta je prvo na Instagramu podelio patike koje ima i koje luftira na terasi. Reper ima čak 35 pari različitih patika. Zatim je pokazao i kuhinju, gde povremeno sebi ima običaj da spremi hranu.

Autor: / Printscreen Instagram

Autor: / Printscreen Instagram

Tu je i kutak za njegovu ćerku Taru, koju ima sa Anom Nikolić. Devojčica u ovom delu stana pored televizora, ima i krevetac, igračke, ali i mali sto i stolice gde ona crta i igra se. Trpezarija je moderno opremljena i ima predivan pogled na ceo Vračar. Pored stola i stolica, ova prostorija ima i veliki kristalni luster.

Autor: / Printscreen Instagram

Dnevna soba je mesto gde Rasta voli da se opušta, pa pored udobnog kauča u sivoj boji i mekanog tepiha ima i veliki televizor. Kupatilom dominira bež boja, a na kraju, reper se pohvalio i pogledom s terase, koja je okrenuta ka Hramu Svetog Save.

Autor: / Printscreen Instagram

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti