AKTUELNO

Slučajno ili namerno?

U drugoj sezoni "Zadruge" Ana Korać uplovila je u vezu sa tada zauzetim cimerom Davidom Dragojevićem. Njihova veza i dalje traje, iako se nedavno pisalo da su raskinuli svoju romansu.

Foto: Pritnscreen Instagram/ana_korac

PROČITAJTE: OPROSTILI SMO JOJ 100.000, NIJE UPLATILA NI EVRO: Sukob kompozitora i pevačice se nastavlja, otkriven tačan iznos preostalog duga i SVI DETALJI SPORNOG UGOVORA (FOTO)

Da je sve u najboljem redu kod njih, govore i obajve ovih bivših zadrugara na društvenim mrežama. Ovoga puta Ana i David fotografisali su se na jednom mostu gde su razmenjivali emocije.

Foto: Pritnscreen Instagram/ana_korac

PROČITAJTE: RASKRINKALA JE! Drugarica Ivane Šopić šokirana zbog njene veze sa Filipom Đukićem: ON JE JEDAN CIRKUZANT, njoj se sviđa OVAJ LIK! (FOTO)

Osim zajedničkih fotografija, Ana Korać je želela da pozira sama na ovom mostu, a kada je to učinila nije primetila jedan detalj. Njih se desio mali peh, pa je tako objavila fotografiju na kojoj joj je ispala bradavica.

Foto: Printscreen Instagram/Privatna arhiva

Žuta haljina u kojoj je bila skliznula je, a odmah su do izražaja došle Anine grudi. Da li je ona namerno objavila ovu fotografiju ili slučajno, to nije poznato, ali je činjenica da je Koraćeva skupila zavidan broj lajkova.

Pink.rs

#Ana Korać

'